Apparaten en accessoires
Hartige taart met savooiekool
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
12 stuks
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
12 g
Calorieën
990 kJ /
237 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Bloemkool korma
2u. 20min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Zoetzure tempé
50min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Zachte graanrepen
1u.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Indiase groentencurry
50min
Rode kool met appel
1u. 10min